Hírek

TÁJÉKOZTATÁS A KÍNA TERÜLETÉRE TÖRTÉNŐ BELÉPÉSRŐL ÉRVÉNYES TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ KÜLFÖLDIEK RÉSZÉRE

Tekintettel a jelenlegi COVID-19 helyzetre, kiemelve a járványmegelőzés és -ellenőrzés szükségességét, a kínai Külügyminisztérium és a kínai Nemzeti Bevándorlási Hivatal (NIA) az érvényes kínai vízummal vagy tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldi állampolgárok beutazásának ideiglenes felfüggesztéséről szóló 2020. március 26-án kiadott közleményét az alábbi módosításokkal egészítette ki.
Tovább

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram (továbbiakban: Ösztöndíjprogram) célja a magyar gyökerekkel rendelkező külföldi hallgatók magyar felsőoktatási intézményekben folytatandó tanulmányainak kiemelt támogatása.
Tovább

Beutazási szabályok Magyarországra magyar állampolgárok részére 08.01-től

Közlemény! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 2020. augusztus 1. napjával változások léptek életbe a magyarországi beutazás szabályai és a karantén kötelezettséghez kapcsolódó szabályok vonatkozásban.
Tovább

Közlemény!

Magyarország Kormánya 2020. július 15-től, a 341/2020. (VII.12.) számú rendeletével határozott az országhatárok átlépésének új szabályairól, amelyek jelentős korlátozásokat írnak elő mind a hazatérő magyar, mind az országba belépni kívánó külföldi állampolgárok számára.
Tovább

Közlemény!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország kormánya a 282/2020. (VI.17.) rendeletével a veszélyhelyzetet 2020. június 18-val megszüntette, és a 283/2020. (VI.17.) Korm.rendelet által kihirdetett járványügyi készültség időszakára vonatkozó utazási korlátozásokat a 291/2020. (VI.17.) Korm.rendeletben rögzítette.
Tovább