Hírek

Az ügyfélfogadás szünetelése

A Sanghaji Önkormányzat által - az aktuális „Covid-19 járványhelyzet” kezelése érdekében - elrendelt kijárási tilalom és egyéb járványügyi korlátozások, illetve szisztematikus lezárások miatt a Konzuli Osztályon az ügyfélfogadás átmenetileg szünetel.
Tovább

Választási közlemény

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Sanghaji Önkormányzat által - az aktuális „Covid-19 járványhelyzet” kezelése érdekében - elrendelt kijárási tilalom és egyéb járványügyi korlátozások, illetve szisztematikus lezárások miatt a Magyarországon bejelentett lakcímmel rendelkezők részére a Sanghaji Főkonzulátuson ellehetetlenült a szavazás lebonyolítása.
Tovább

Választási közlemény

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Sanghaji Önkormányzat által 2022. március 29-én elrendelt kijárási tilalom és egyéb járványügyi korlátozások miatt a Magyarországon bejelentett lakcímmel nem rendelkezők levélszavazatait jelenleg nem tudjuk fogadni a külképviseleten.
Tovább

VÁLASZTÁSI KÖZLEMÉNY

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Sanghaji Főkonzulátus épülete 2022. március 28. (hétfő) 5:00 órától járványügyi karantén alá került.
Tovább

A Sanghaji Főkonzulátus épületébe való belépés

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Sanghaji Főkonzulátus épületébe 2022. március 28. (hétfő) 8:00 órától a városi zöld kód (Alipay Health Code) felmutatásával be lehet ismét lépni.
Tovább