Szálláshely online bejelentése

 

  1. lépés:

 

Lépjen be az online regisztrációs felületre, az alábbi link segítségével.

 

https://crjzndg.gaj.sh.gov.cn/24hr/

 

Amennyiben még nem regisztrálta magát a felületen, ezt ugyanezen kezdő oldal segítségével tudja megtenni. Javasoljuk, hogy olyan e-mailcímet adjon meg a regisztrációhoz, melyhez kínai tartózkodása alatt biztosan hozzáfér.

 

d355a9ff8013652c4ba7d374f022e9f59eca2ff6

 

 

  1. lépés:

 

Töltse ki adataival értelemszerűen az online felület által megnyitott formanyomtatványt.

 

25b58b9f7316c6e1a29da7c03a5e421ec6c12cf6

 

Töltsön fel egy fotót az útlevele adatoldaláról. A feltöltött kép alapján az adatok automatikusan átemelődnek a kérdőív megfelelő felületére, ezt követően azonban manuálisán bármilyen javítás elvégezhető az adatokon.

 

online szállás reg front photo.png

 

 

  1. lépés

 

Miután benyújtotta az online adatlapot, nincs más dolga mint várni a regisztrációt megerősítő emailre. Az adatlap feldolgozása 5-10 percet vesz igénybe. (A regisztrációt igazoló email lehet, hogy a levélszemlétbe kerül, így javasoljuk annak az ellenőrzését is a regisztrációs eljárás során.)

 

online szállás reg ördög.png

 

 

  1. lépés

 

Amennyiben a regisztráció sikeres volt, az adatlapján megjelenik egy QR kód, mely a regisztrációs igazolását tartalmazza. Töltse le a regisztrációs igazolást a QR kód segítségével pdf formátumban a telefonjára vagy továbbítsa email címére, hogy az igazolás bármikor rendelkezésére álljon.

 

online szállás reg vége.png

 

Az online regisztrációs szolgáltatás eddig csak Sanghajban áll az utazók rendelkezésére, de a kínai hatóságok tájékoztatása szerint további városokra is ki fogják terjeszteni az online regisztráció lehetőségét.

 

 

Frissítve: 2019. október 30.