Hírek

Kínai Nemzeti Ünnepi Zárvatartás

A kínai ünnepekre való tekintettel a Főkonzulátus Konzuli Osztálya 2023. szeptember 29. és október 8. között zárva tart.
Tovább

Megújult a Konzuli Szolgálat Konzinfo Utazom mobil applikációja

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy megújult a Konzuli Szolgálat Konzinfo Utazom mobil applikációja. A mobil alkalmazás a magyar állampolgárok biztonságos és felelős utazását segíti naprakész konzuli és utazási információkkal.
Tovább

Változás az online időpontfoglalási rendszer vonatkozásban

A LMÁK program keretében nemzeti letelepedési engedélyt kapott kérelmezők, a tartózkodási engedély okmányuk meghosszabbítása ügyében továbbra is email útján tudnak időpontot foglalni a visa.shg@mfa.gov.hu e-mail címen, az online időpontfoglalási rendszer ezen ügytípus vonatkozásban nem elérhető.
Tovább

VFS Global Vízumközpont nyitása

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a VFS Global Vízumközpont sanghaji irodája 2022. augusztus 25. napján ismét megkezdi működését, mint külső szolgáltató, amely Magyarország nevében schengeni vízumkérelmek átvételére jogosult.
Tovább

Online időpontfoglalási rendszer bevezetése a Konzuli Osztályon

Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Konzuli Osztályunkon bevezetésre került az online időpontfoglalási rendszer. Az online időpontfoglalási lehetőség konzulátusunkon 2022. augusztus 16-tól aktív és a 2022. szeptember 1-jét követő időpontokra van lehetőségük foglalni a rendszeren keresztül.
Tovább