Államtitkár asszony látogatása alatt főkonzulátusunk szervezésében részt vett a Prowine China borkiállítás megnyitóján, látogatást tett a Sanghaji Szabadkereskedelmi Övezetben közeljövőben megnyitásra kerülő Magyar Pavilonban, valamint megtekintette a Cityshop üzletlánc magyar termékkínálatát.
 
A Prowine China, Kína legnagyobb borkiállítása ünnepélyes megnyitóján való részvételt követően Államtitkár asszony ellátogatott a Greenland csoport standjához az FHC élelmiszeripari kiállításon, ahol a cég beszerzési igazgatója bemutatta a cégcsoport G-Super üzletláncaiban elérhető, prémiumcsomagolású magyar marhahúst. Ezt követően Államtitkár asszony ellátogatott a magyar borpavilonhoz, megtekintette a nyolc társkiállító standját és egyeztetett a jelenlévő kiállítókkal.
 
Gulyás Andrea államtitkár asszony látogatást tett a Sanghaji Szabadkereskedelmi Övezetben, ahol a Magyar Pavilont üzemeltető kereskedőcég ügyvezető igazgatója bemutatta a közeljövőben megnyitásra kerülő állandó Magyar Pavilont.
 
Államtitkár asszony ellátogatott továbbá Sanghaj egyik legszínvonalasabb élelmiszeripari üzletlánca, a Cityshop Nanjing úti boltjába, ahol az üzletlánc elnökhelyettese fogadta a delegációt. Elnökhelyettes úr bemutatta Államtitkár asszonynak a Cityshop új termékkínálatát, melyek között több mint 10 magyar termék szerepel, köztük magyar borok széles választéka (Degenfeld, Kúria, Ikon, Béres stb. pincészetektől), Disney gyerekpezsgők, Bonbonetti és Roll-M édességek, Detki kekszek, valamint Forex zsebkendők, szalvéták. A rövid egyeztetést és a termékek megtekintését követően a látogatás magyar bor- és édességkóstolóval zárult.